Platform Control

Soort bedrijf

Platform Control is een klein bedrijf (<10 werknemers) waar veel jonge mensen werken. Ze gebruiken hun kennis van de digitale winkelplatformen om hun klanten meer verkoop van hun producten te geven. Ze plaatsen de producten op bol.com en amazon.com, maar ontfermen zich ook over de tekst, instellingen, fotografie en algemene uitstraling. Hierdoor verkopen hun klanten meer producten online. Win-win dus.

Huisstijl

Voor Platform Control hebben wij een huisstijl ontwikkeld die zowel zakelijk als fris overkomt. Met zachte groene en gele kleuren, veel verloop en mooie open letters hebben we ze een eigen identiteit gegeven. Door ook gebruik te maken van simpele maar doeltreffende illustraties worden ingewikkelde dingen snel duidelijk.

Website

Voor de website moest er meteen duidelijk gemaakt worden wát het bedrijf doet. Dat is zeker gelukt. Vervolgens moest de bezoeker bij het doorkijken van de website een gevoel van vertrouwen en degelijkheid krijgen. Door het gebruik van verschillende mental models is dat bereikt.

Homepage Platform Control

Quickscan

Vrij uniek aan deze website is het gebruik van een Quickscan. Met behulp van deze Quickscan kunnen bedrijven snel ontdekken of Platform Control iets voor hen kan betekenen. Door het beantwoorden van enkele simpele vragen, kan er een voorstel op maat gemaakt worden. Maar het kan ook zijn dat de bedrijven waarvoor hun service niet geschikt is er meteen uitgefilterd worden.

Quick Scan pagina Platform Control

Omdat samenwerken